top of page

Ivonne Borgijink

Communicatie Coach

Vanuit een rijk verleden in verschillende delen in Nederland, werkzaam in met name de verstandelijk gehandicaptenzorg, kan ik alleen maar vaststellen dat ik mensen wil helpen. Ervaringen en kennis inzetten en datgene doorgeven wat ik heb geleerd van anderen. 

 

Ik luister graag naar wat iemand zegt en lees tussen de regels door. Daarmee ga ik aan de slag, de ander spiegelen zodat hij/zij weer verder kan. Ik ben iemand die houdt van duidelijkheid en van doen. Duidelijkheid creëren door het onbewuste, bewust te maken. Dit kan confronterend, maar vooral ook verhelderend zijn. Van daaruit kun je verder, door te besluiten dingen anders te gaan doen. Ik help je graag een manier te zoeken die bij jou past en geef advies over hoe te handelen in een nieuwe situatie. 

 

‘Krijg ik energie of kost het mij energie? Ben ik blij met de situatie waarin ik mij bevind?’ 

 

Als je je blij voelt, dan is het goed. Zo niet, dan heb je de keuze om te veranderen en het besluit te nemen om het anders te gaan doen. Want alleen jij bent verantwoordelijk voor het gelukkig voelen en zijn in je leven. En daarmee help ik je graag. 

web_4455.jpg
bottom of page