top of page
web_4577.jpg

Coaching en advisering

Communicatiecoach 

Vanuit de gedachte dat je alleen jezelf kunt veranderen en niet de ander, kan ik je inzicht geven in de manier waarop jij communiceert met een ander. Hiervoor moet je eerst weten hoe jij met jezelf communiceert. Wat zeg jij tegen jezelf op momenten dat je je onzeker voelt of vastloopt in situaties? Gedachtes en gevoelens zijn aan elkaar gekoppeld, wanneer je gedachtes herhaalt, zal het bijbehorende gevoel ook terugkomen. Ontdek welke gedachtes helpend zijn en welke niet. Door in gesprek te gaan en naar je te luisteren, kan ik je coachen en advies geven om inzicht te krijgen in jouw communicatiepatronen en handvatten geven om deze te doorbreken.

web_4513.jpg

Acces Bars

Hoofd/ontspanningsmassage

Access Bars is een zachte behandelwijze, waarmee je het lichaam in staat stelt om oude gevoelens, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten. Tijdens een behandeling in mijn praktijk aan huis of op locatie, worden 32 punten op het hoofd zachtjes gemasseerd. Deze hoofdmassage geeft direct ontspanning, energie, rust en ruimte. Na afloop van de behandeling is het hoofd weer ontspannen en leeg en is er ruimte gecreëerd om dingen te veranderen die je graag anders wil in het leven. Een behandeling duurt 60 minuten. 

web_4194.jpg

De Luistermethode

Luisteren op afstand

De luistermethode is er voor iedereen die een vraag heeft, een antwoord zoekt en met praktische en haalbare adviezen aan de slag wil. Dit kan voor jezelf zijn of voor de ander. De luistermethode is in het bijzonder geschikt voor mensen met een beperking. Denk hierbij aan mensen met NAH, een verstandelijke beperking en/of dementie. Ik vertaal hun stem en laat het hart spreken. Luisteren op afstand is eenvoudig en makkelijk voor jou. Je hoeft niet naar een praktijk ruimte. Jij stelt een vraag en ik stuur jou, nadat ik mij heb afgestemd op jou, een mail met antwoorden een passend advies waarmee jij verder kunt.

bottom of page